стрічка

Бібліотекарів Гощанщини привітали із Всеукраїнським днем бібліотек

01 Жовтня 2020, 14:31
961 Джерело: Гощанська РДА

З нагоди професійного свята у залі засідань РДА зібралися працівники бібліотечної галузі Гощанського району.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Аби привітати працівників книгозбірень, на урочистості завітали заступниця голови РДА Олеся Ткачук, голова Гощанської районної ради Олександр Поліщук, начальник Відділу культури, молоді та спорту Гощанської райдержадміністрації Анатолій Івасюк та голова районної організації профспілки працівників культури Юля Кравчук.

«Ви є хранителями знань. А знання, як казали великі мудреці, це ключі до золотих воріт свободи. Тому недарма кажуть, що той, хто володіє знаннями – володіє світом», – звернулась до працівників бібліотечної галузі Олеся Ткачук.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек Почесною грамотою районної державної адміністрації нагородили:

– бібліотекарку І категорії публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Красносілля Галину Рудик;

– бібліотекарку публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Садове Любов Ковальчук.

Читайте також: У Гощі вітали працівників дитсадка «Малятко» із Всеукраїнським днем дошкільного вихователя

Гощанський районний центр дітей, юнацтва та молоді вперше відсвяткував День позашкілля

Квітами та теплими побажаннями привітали з нагородженням Почесною грамотою ОДА з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек директорку Гощанської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек Оксану Сливку.

У переддень Міжнародного дня музики та дня працівників освіти за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в розвиток початкової мистецької освіти району Почесною грамотою районної державної адміністрації нагородили викладачок Гощанської районної школи мистецтв:

Олену Гац – викладачку по класу бандури та теоретичних дисциплін;
Оксану Денисюк – викладачку по класу сольного співу;
Дарину Купець – викладачку по класу флейти.

Кращі працівники бібліотечної галузі та викладачі музики отримали Грамоти управління культури і туризму облдержадміністрації, відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації, а також районної організації профспілки працівників культури.

Нагородження
Нагородження




Олеся Ткачук
Олеся Ткачук

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024