стрічка

Гощанський районний центр дітей, юнацтва та молоді вперше відсвяткував День позашкілля

28 Вересня 2020, 15:43
1315 Джерело: Гощанська селищна рада

Гощанський районний центр дітей, юнацтва та молоді вперше відсвяткував День позашкілля яскравою програмою.

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради у фейсбуці.

У програмі були виступи колективів, виставка картин Христини Шинкар, презентація оновленого сайту та гімну РЦДЮМ. А ще діалог та комунікація, спогади дорослих про гуртки, танці, своїх викладачів.

«Я мріяв, щоб заклад прокинувся, змінив свій підхід як до дітей, так і до дорослих. Ми сьогодні всі в колі, не за трибунами. Рівні. Впевнений, що це діти нас навчають жити, малювати, будувати, сортувати. Творити і любити», – говорить селищний голова Микола Панчук.

«Відправною точкою налагодження комунікації є дитина і її розвиток», – продовжує заступниця голови Гощанської райдержадміністрації Олеся Ткачук.

«Як налаштувати депутатів на виділення фінансування – доносити до них свої проблеми. І показувати, що діти мають гарні результати», – зазначає голова Гощанської районної ради Олександр Поліщук.

«Любов до цього закладу мені привив Олександр Ткачук, – ділиться спогадами Анатолій Цідилко. І я переконаний, що саме РЦДЮМ – це дружба, гуртування».

Мрії повинні здійснюватись. За підтримки Віктора Щербачука в центрі з'явилися нові дзеркала.

«Хтось в дитинстві займався спортом, хтось співами, танцями. А от я завжди любив допомагати. Це моя місія. В душі та серці. Світ іноді доволі жорсткий. Потрібно вносити в нього добро», – говорить Віктор Миколайович.

«Ми живемо в Гощі і маємо творити позитив», – зазначає Любов Гончар. Частіше потрібно проводити такі заходи, аби бізнес бачив хороші результати».

У центрі уваги свята були яскраві і талановиті діти, які створили таку неймовірну атмосферу позитиву, радості та щирих емоцій. Галасливі співи, вправні елементи балету, пантоміми, вітання. І, звичайно ж ті, без кого розвиток був би неможливий – колектив РЦДЮМ – креативний, амбітний та відданий своїй справі.

Читайте також: Команда Бугринської громади бере участь у дитячо-юнацькому таборі «Рятувальник-2020»












 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024