стрічка

На дорозі Київ-Чоп у Гощанському районі відновлюють роботу водостоків та очищають дороги

15 Травня 2020, 17:18
1961

На Гощанщині на дорозі Київ-Чоп, в селищі Гоща та Горбаків бригади людей очищають узбіччя доріг та відновлюють роботу водостоків.

Про це повідомляє голова Гощанської РДА Василь Романюк на сторінці у фейсбуці. 

Ці дії є частиною якісних змін, які декларує Президент, адже завдяки прозорому конкурсу відтепер обслуговування та утримання дороги в належному стані проводить ТОВ «Спец Комплект Постач» (Onur). До того обслуговував цю ділянку дороги Облавтодор.

Василь Романюк мав змогу поділитися своєю думкою з головою Укравтодор Олександром Кубраковим, якого цікавила реальна та об'єктивна оцінка ситуації та змін, що відбуваються.

У ході спілкування домовилися, що підрядник взяв на себе зобов'язання до жовтня 2020 року привести стан дорожнього покриття до стану не гіршого, як у Львівській області, де вже кілька років компанія Onur проводить обслуговування та утримання доріг.

Також в селищі Гоща вже розміщується одна із баз ТОВ «Спец Комплект Постач» та створені нові робочі місця з хорошою оплатою праці для мешканців Гощанського краю, що дасть змогу наповнювати місцевий бюджет зі сплачених податків.

Читайте також: У Гощанському районі призначать нового суддю

Які дороги відремонтують у Гощанському районі




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024