стрічка

Які дороги відремонтують у Гощанському районі

15 Травня 2020, 09:12
1351

За амбітним планом Укравтодору у Рівненській області збудують або відремонтують 96,9 кілометра доріг державного значення.

Наразі триває будівництво першої черги північної об'їзної дороги Рівного – шестикілометрової ділянки дороги від автомобільної дороги державного значення Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів км 146+630 до автомобільної дороги державного значення Т-18-32 /Н-22/ – Ходоси – Кустин – /Н-25/ км 8+426. Про це інформує служба автомобільних доріг Рівненщини.

За 745,9 мільйона гривень.будувати першу частину проєкту «Північний обхід Рівного» згодився білоруський підрядник – «ДСТ№ 2, м.Гомель». Далі планується реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до Рівнеазоту і ще поточний ремонт дороги від Рівнеазоту до траси Н-22. Північна об’їзна дасть можливість звільнити Рівне від транзитних автомобілів, що прямують по трасі М-06 з Житомира та Києва у напрямку Луцька та КПП Устилуг – по трасі Н-22. Виведення значного потоку транзитного транспорту за межі міста шляхом будівництва північної об'їзної дороги дасть змогу розвантажити міські вулиці від транзитного транспорту, зберегти від руйнування покриття вулиць, а також сприятиме підвищенню безпеки руху, поліпшенню екологічної ситуації в місті та розвитку міста Рівного як важливого транспортного вузла.

«На автодорозі Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів планується відремонтувати 79,7 кілометра. Наразі на двох ділянках автодороги загальною протяжністю 23 кілометри силами двох підрядних організацій вже проводяться ремонтні роботи, ще по десятку об’єктів тривають тендерні процедури та розробка проєктно-кошторисної документації».

- На автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне планується відремонтувати 6,2 кілометра дороги. Наразі завершується коригування проєктно-кошторисної документації та готується до оголошення тендер для вибору підрядника, який виконуватиме роботи.

- На автомобільній дорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече відремонтують ділянку у 5 кілометрів.

Вибір об’єктів «Великого будівництва» ведеться таким чином, щоб дотримуватись маршрутного принципу ремонтів. У такий спосіб ресурси і підрядники концентруються на ділянках доріг таким чином, аби швидко і якісно забезпечити комфортний та безпечний проїзд – «зшивши» країну нитками якісних доріг

Ще 73 кілометри місцевих доріг на Рівненщині стануть краще. У рамках програми «Велике будівництво» в області 12 ділянок доріг місцевого значення:

- Т-18-09 – Трипутня (Дубровицький район) – 10,8 кілометра доріг;
- Красносілля – Спачів (Володимирецький район) – 2,9 кілометра дороги;
- Яринівка - Тутовичі - Костянтинівка (Сарненський район) – 7,5 кілометра дороги;
- Рокитне – Дерть (Рокитнівський район) – 2,8 кілометра дороги;
- М-07 – Карасин (Сарненський район) – 5 кілометра;
- Малий Стидин – Злазне – Іваничі (Костопільський район) - 7 кілометра дороги;
- Кам’янка – Велике Поле (Березнівський район) – 9,6 кілометра дороги;
- Тучин – Садове – Пустомити – Вовкошів (Гощанський район) – 5,6 кілометра дороги;
- Дядьковичі – Грушвиця (Рівненський район) – 8,8 кілометра;
- Здолбунів – Глинськ – Стеблівка (Здолбунівський район) – 4,3 км дороги;
- Лисин – Товпижин (Демидівський район) – 3,2 кілометра дороги;
- Повча – Турковичі – М-06 (Дубенський район) – 6 кілометра дороги.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024