стрічка

До шестирічного мотогонщика з Бугрина завітали впливові гості

25 Січня 2020, 17:28
Фото - Гощанська РДА 1488
Фото - Гощанська РДА

До юного спортсмена з Бугрина Арсенія Троцюка завітали місцеві очільники та депутатка Рівненської міськради.

У суботу, 25 січня, з талановитим хлопчиком познайомився голова Гощанської РДА Василь Романюк та депутатка Рівненської міської ради Любов Романюк. Спільно з головою Бугринської ОТГ Сергієм Пилипчуком обговорили план дій задля розвитку та популяризації мотоциклетного спорту у районі, зокрема, розвитку дитячого мотокросу. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Гощанської РДА. 

Арсенію зараз 6 років. У свої 2 роки 11 місяців він, спостерігаючи за успіхами та жадобою до перемог у мотоциклетному спорті дідуся, загорівся бажанням кермувати. З того часу розпочалось спортивне життя юного мотокросовера. А сьогодні хлопчина керує своїм KTM 50 SX не гірше, ніж його дідусь-наставник, ветеран мотоспорту Василь Попік.



З чотирирічного віку Арсеній - постійний учасник змагань з мотокросу у групі віком до 9 років, натхненна частина величезної дружньої родини мотогонщиків України. Має медалі, кубки, грамоти Неодноразово брав участь у змаганнях у Київській, Житомирській, Волинській та Рівненській областях, де традиційно був наймолодшим учасником.

Минулого року він здобув свою чергову перемогу. За підсумками Федерації мотоциклетного спорту України Арсеній посів почесне 2 місце в особово-командному заліку Кубку ФМСУ аматорів/ветеранів 2019 року з мотокросу (клас 50 см. куб).

Мотокрос - це дороговартісний спорт. Тому уся родина докладає максимум зусиль для спортивного майбутнього юного спортсмена. Тренується Арсеній в Бугрині на спеціально підготовленому для цього городі, або ж на трасі в Оженині, де зазвичай відбуваються обласні змагання.



Арсеній є не лише гордістю своєї мами Тетяни та тренера-дідуся Василя. Вже два роки поспіль талановитий хлопчина отримує відзнаку голови Бугринської ОТГ Сергія Пилипчука «Гордість громади».

Читайте також: Шестирічний мотогонщик із Бугрина отримав черговий кубок





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024