стрічка

Шестирічний мотогонщик із Бугрина отримав черговий кубок

28 Листопада 2019, 19:29
Арсеній Троцюк 1257 Джерело: Газета «Рідний край»
Арсеній Троцюк

Арсеній Троцюк із Бугрина Гощанського району у закритті сезону з мотокросу посів 1 місце.

Про це повідомляє газета Рідний край.

Уперше Арсеній сів за кермо мотоцикла у 2 роки й 11 місяців. З цього часу він наполегливо тренувався до змагань.

Арсеній узяв участь у закритті сезону з мотокросу, який з ініціативи секретаря МК «Кристал» Василя Юзепчука відбувся в смт Оженіно, що на Острожчині. Хлопчина уже традиційно був наймолодшим учасником заїзду на 50 см3.

У підсумку саме Арсеній посів почесне 1 місце на змаганнях як представник МК «Кристал». Хлопець неодноразовий учасник різного роду змагань у Київській, Житомирській, Волинській і Рівненській областях, де завжди був найменшим учасником.

Взірцем і наставником Арсенія став дідусь й водночас тренер і механік, ветеран мотоспорту Василь Попік.

«У мого сина справді велика сила волі. Він любить мотоспорт, незважаючи на те, що це дуже ризикований і складний вид спорту. Також він займається дзюдо, наполегливо тренується, має певні досягнення. Водночас і про навчання в школі не забуває, хоч це і не легко, але встигає все. Арсеній дуже радіє, коли має можливість взяти участь у чергових змаганнях. І навіть, коли під час змагань мотоцикл його «підводить», він не падає духом і знову з великим ентузіазмом тренується. А ми всі на чолі із дідусем підтримуємо нашого Арсенія», – каже мама Арсенія Тетяна.

Тримає золоту нагороду
Тримає золоту нагороду

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024