стрічка

У Гощі на сесії районної ради ухвалили зміну найменування Садівського НВК

13 Вересня 2019, 16:20
У Гощі на сесії районної ради ухвалили зміну найменування Садівського НВК 808
У Гощі на сесії районної ради ухвалили зміну найменування Садівського НВК

На сесії районної ради обговорили питання щодо американського білого метелика та вивезення побутових відходів.

У четвер, 12 вересня в адміністративному приміщенні районної ради відбулася тридцята сесія районної ради сьомого скликання. Про це повідомляє Гощанська районна рада.

З 34 депутатів участь у сесії взяв лише двадцять сім. На сесії обговорили понад 17 питань. Керував процесом голова районної ради Олександр Поліщук.

У ході засідання депутати розглянули низку важливих питань для соціально-економічного розвитку району, зокрема: про внесення змін до військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2016-2020 роки та зміни до програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Гощанського району на 2019-2020 роки.

Також, на сесії районної ради депутати затвердили внесення змін до районного бюджету на 2019 рік та районних заходів щодо профілактики, діагностики та лікування цукрового діабету на 2017-2020 роки.

На засіданні депутати підтримали проєкт рішення «Про зміну найменування Садівського навчально – виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-III ступенів» Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області» на Садівський навчально – виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів».

Гощанський селищний голова Микола Панчук виступив щодо критичної ситуації, яка склалася з вивезенням твердих побутових відходів та сприяння у розв'язання проблеми з розповсюдження американського білого метелика на території Гощанського району. Голова районної ради повідомив, що всі питання порядку денного розглянуто та оголосив про закриття тридцятої сесії районної ради сьомого скликання.

Читайте також:

Нашестя білих метеликів: у Гощі знову запровадили карантин

У Садівському НВК не буде старших класів


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024