стрічка

У Гощанській школі інспекторка поліції провела бесіду на тему: «Стоп булінг!»

18 Жовтня 2018, 15:00
У Гощанській школі інспектор поліції провела бесіду на тему: «Стоп булінг!» 3260
У Гощанській школі інспектор поліції провела бесіду на тему: «Стоп булінг!»

Наразі у школах активно проходять акції та бесіди на тему «Стоп булінг!», так і у Гощанській ЗОШ І-ІІІ ступенів інспектор поліції поспілкувалася на цю тему з учнями.

Залякування, знущання, побиття, псування майна – це не дії злочинців, а те, що відбувається серед учнів у школах. Наразі всі ці поняття об’єднує один термін – булінг, пише Гощанська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Саме тому, з метою попередження проявів булінгу, до школи завітала Яремчук Марина Миколаївна - інспектор ювенальної превенції Гощанського відділення поліції Острозького відділу поліції ГУНП в Рівненській області.

Вона провела бесіду на тему: «Стоп булінг!». Під час бесіди зі школярами інспектор надала дієві поради, до кого потрібно звернутись по допомогу у випадку насилля. Крім того, розповіла про те, як захиститися від булінгу, як запобігти випадкам агресії серед дітей та роз’яснила, що учинення протиправних дій відносно своїх однолітків має правові наслідки.

Також, Марина Миколаївна взяла участь у засіданні ради профілактики, де поспілкувалася з учнями, які перебувають на обліку.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39