стрічка

Повідомили подробиці аварії, у якій 19-річний Гощанець збив дітей

17 Жовтня 2018, 14:20
Рівне: 13-річна дівчинка яку збив Гощанець у важкому стані в лікарні 2578
Рівне: 13-річна дівчинка яку збив Гощанець у важкому стані в лікарні

У ДТП в Рівному за участі мешканця Гощанщини постраждала дівчинка 13 років. Наразі вона перебуває у стабільно важкому стані із черепно-мозковою травмою.

У Рівному житель Гощанщини збив дівчинку яка переходила дорогу не на пішохідному переході. В тяжкому стані постраждалу доправили до лікарні.

У вівторок, 16 жовтня, близько 19 години попри екстрене гальмування 19-річний водій автомобіля  «Opel Movano», житель Гощанського району не зміг уникнути наїзду на на 13-річну рівнянку, яка на самокаті разом із хлопчиком на скейті раптово виїхали на проїзну частину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

У ДТП дівчинка потрапила під колеса мікроавтобуса, а хлопчик залишився неушкодженим.

У 13-річної дитини за попереднім оглядом діагностували важку черепно-мозкову травму та госпіталізували до реанімаційного відділення. Медики оцінюють її стан як стабільно важкий. За результатами медичного освідування водій був тверезий.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Працівники поліції звертаються до громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути максимально уважними у темну пору доби та перетинати проїзну частину дороги виключно в облаштованих для цього місцях, упевнившись у власній безпеці, особливо, коли переходите дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Читайте також: У Рівному житель Гощанщини збив дітей



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024