стрічка

Дитячий колектив із Гощі зайняв 2 місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «ART WEEKEND FEST».

16 Жовтня 2018, 17:15
Дитячий колектив із Гощі зайняв 2 місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «ART WEEKEND FEST». 2632
Дитячий колектив із Гощі зайняв 2 місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «ART WEEKEND FEST».

Відбувся Всеукраїнський конкурс «ART WEEKEND FEST» у якому дитячий танцювальний колектив Гощанської школи мистецтв став Лауреатом ІІ-го ступеня.

Дитячий хореографічний колектив «Dance family» Гощанської районної школи мистецтв став Лауреатом ІІ-го ступеня Всеукраїнського фестивалю–конкурсу «ART WEEKEND FEST». Про це повідомляє відділ культури і туризму Гощанської районної державної адміністрації

Даний фестиваль проводиться з метою розвитку і популяризації талановитої молоді України, залучення дітей та молодих людей до вивчення нових тенденцій в хореографічному мистецтві, пропаганди здорового способу життя, підвищення кваліфікації учасників фестивалю та їх керівників, впровадження навчально –тренувальних програм, розробка творчих зв'язків між учасниками фестивалю.

Захід проходив із 12 по 14 жовтня 2018 р. у заміському комплексі «Сонячна долина» с. Бояни, Чернівецької області. Чудова місцина вражала яскравим, неповторним святом золотої осені в буковому лісі на березі тихого озера. Цей чудовий природний пейзаж, доповнював захід світу мистецтва, місце де протягом вікенду присутні мати можливість закохатися в танець, музику і проявити танцювальну майстерність. Тож, незабутні враження та піднесений настрій юних учасників сприяв вдалому виступу, і як результат - ІІ-ге почесне місце серед численних колективів.

Успіх хореографічного колективу це безумовно заслуга та плідна праця викладача школи мистецтв – Оксани Вільчак. Адже, навчальний процес і будується на активній взаємодії педагога з дітьми, а танець - це спілкування з навколишнім світом без допомоги слів, це вираження душі, ставлення до себе і до інших.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024