стрічка

У селі Вільгір відсвяткували День захисника України

14 Жовтня 2018, 14:00
У селі Вільгір відсвяткували День захисника України 2554
У селі Вільгір відсвяткували День захисника України

У селі Вільгір провели святковий концерт для воїнів АТО та жителів громади присвячений Дню захисника України

У п'ятницю, 12 жовтня в ЦНТДР с. Вільгір відбувся тематичний захід «Героїчна країна - моя Україна», про це повідомляє Бугринська ОТГ. На захід було запрошено усіх жителів громади, але найповажнішими гостями стали учасники бойових дій на сході нашої країни та родини загиблих воїнів.

Сільський голова Сергій Пилипчук, привітав громаду із прийдешніми святами Покрови, Дня захисника України, Дня козацтва, та особливо подякував нашим героям за безцінні подвиги, побажавши невичерпного здоров’я, сил, наснаги та відновлення миру в Україні та вручив захисникам пам’ятні годинники.


Для військових та гостей звучали пісні, вірші, танці у виконанні творчих колективів нашої громади. В піснях та віршах лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам. 

У бібліотеці пройшла тематична виставка «Наші захисники», присвячена воїнам, на якій кожен міг упізнати свого односельця, свого сусіда та навіть родича. Ми низько вклоняємось тим, хто зі зброєю в руках захищає суверенітет нашої держави і її цілісність.
















 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024