стрічка

Гоща: що обговорили на черговій нараді райдержадміністрації

13 Жовтня 2018, 17:19
Гоща: що обговорили на черговій нараді райдержадміністрації 919
Гоща: що обговорили на черговій нараді райдержадміністрації

Відбулася нарада Гощанської районної державної адміністрації, де говорили Українську равославну церкву, субсидії, призов юнаків до армії та інші важливі питання.

У п'ятницю, 12 жовтня голова районної держадміністрації Юрій Ковальчук провів щотижневу оперативну нараду, повідомляє Гощанська районна державна адміністація.

Під час наради Юрій Ковальчук у зв’язку з прийняттям історичного рішення Вселенським патріархатом та Синодом щодо отримання Автокефалії Української Православної Церкви, звернувся до присутніх керівників. 

«Невдовзі наші церкви об'єднаються і отримають Томос з рук Вселенського Патріарха. Тому аби уникнути непорозуміння та конфліктних ситуацій, звертаюсь до вас толерантно та виважено поставитись до прийдешніх змін, не допустити захоплення церков, монастирів та іншого майна, а також від будь-яких інших насильницьких дій та помсти» - наголосив Юрій Ковальчук.

У ході наради обговорили ряд робочих питань:

  • стан нарахування та виплати житлових субсидій;
  • призов юнаків з району до лав Збройних Сил України;
  • про здобуття професії особами, які мають статус безробітного у центрі професійно-технічної освіти;
  • про участь начальника відділу економічного розвитку, торгівлі, будівництва та агропромислового розвитку РДА Оксани Чучман у III турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в м.Київ;
  • заплановані в районі заходи до Дня захисника України.



 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024