стрічка

Футбол, концерт та ігри: як у Гощі святкуватимуть День захисника України

13 Жовтня 2018, 12:48
Футбол, концерт та ігри: як у Гощі святкуватимуть День захисника України 2372
Футбол, концерт та ігри: як у Гощі святкуватимуть День захисника України

Мешканців селища Гоща та його гостей у неділю 14 жовтня чекає насичена святкова програма святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва та Для захисника України.

Жителів та гостей Гощанщини запрошуємо долучитисьвеликою родиною до святкування Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва, яке відбудеться 14 жовтня у Гощі, пише Гощанська районна державна адміністрація.

Святкова програма:

  • 10.00 – на площі по вулиці Застав’я та біля Гощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів  пройдуть Спартакіада допризовної молоді та військово-патріотична гра «Джура». Переможці на березі річки Горинь гратимуть у пейнтбол.
  • 12.00 – на селищному стадіоні відбудеться чемпіонат району з футболу між командами «Агат/Гоща» та «Агат/Симонів».
  • З 15 години селищний парк перетворитьсяна справжнє козацьке містечко. Усі охочі зможуть поспостерігати за життям пластунів та дитячого осередку «Козаченьки». 

Окрім цього на вас чекатимуть тематичні фото локації, виставки військового обладнання та одностроїв, виробів ковальського мистецтва та лозоплетіння, ляльок-мотанок, виробів з дерева тощо.

У одночас у виставковому центрі відбудеться виставка «Історія українського війська «Воїни»».

  • 16.00 – на площі по вулиці Застав’я розпочнутьсяурочистості з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.
  • 18.00 – 21.00 відбуватиметься концерт за участі відомих рок-гуртів «Земля живих», «Nik Lemonband» та «Бремстокер». 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024