стрічка

У Гощі малюків навчатимуть основам класичного танцю

12 Жовтня 2018, 19:27
У Гощі малюків навчатимуть основам класичного танцю 1706
У Гощі малюків навчатимуть основам класичного танцю

Понад 30 дітей у Гощанському дитсадку «Малятко» розпочали навчатися основам класичного танцю.

В Гощанському ясла-садку «Малятко» відбулися перші заняття із хореографії. Їх проводитимуть на базі двох середніх груп «Соняшник» та «Сонечко» двічі на тиждень. Нині батьки 30 дітей зголосилися, аби їхні малюки відвідували заняття. Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

Працюватиме із дітьми хореограф із 20-річним досвідом роботи Алла Цимбалюк. Вона навчатиме дітей основам класичного танцю.

«Я працюватиму із 4-річними малюками - це вік, коли вчити потрібно через гру. Розпочнемо із найпростіших танцювальних елементів. Багато працюватимемо над ритмікою: розтяжкою, шпагатом, тощо.

Хореографія в такому віці передбачає вивчення класичного танцю у партері, тобто на підлозі. Якщо батьки не заперечуватимуть, згодом купимо дітям танцювальну форму: трико та чешки», – розповідає Алла Цимбалюк.

Перші результати роботи представлять уже через три місяці. Із маленькими танцюристами у дитсадку проведуть Віденський бал. Батькам презентуватимуть нові уміння дітей та знайомитимуть їх із видами бального танцю: вальсом, полонезом, мазуркою та полькою.

Якщо проект буде успішним, хореографію викладатимуть й у інших групах.



 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024