стрічка

Делегація з Польщі гостювала у Бугринські ОТГ

10 Жовтня 2018, 12:20
Делегація з Польщі гостювала у Бугринські ОТГ 1639
Делегація з Польщі гостювала у Бугринські ОТГ

Польська делегація представників партнерської гміни Цицув до Бугринської громади.

Візит відбувся 3-4 жовтня, про це йдеться на сторінці Бугринської ОТГ у facebook.

У перший день візиту делегати відвідали Бугринську сільську раду та зустрілися із службовцями Бугринської громади. Також на базі Комунального закладу «Бугринський навчально-виховний комплекс: дошкільний навчальний заклад І-ІІ ступенів - агротехнічний ліцей» відбулася зустріч із старшокласниками з метою розвитку підприємницьких позицій «Чому варто бути активним і підприємливим?». Гості познайомилися з навчальним закладом та учнівською молоддю.


 

Представники гміни Цицув відвідали Комунальне некомерційне підприємство «Бугринська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» та Вільгірський Центр народної творчості та дозвіллєвої роботи. Працівники культури Бугринської громади зустріли гостей щирою українською піснею із хлібом та сіллю.



 

Наступного дня відбулася зустріч з представниками громади та місцевими підприємцями. В рамках запланованих зустрічей делегати ознайомилися з роботою Комунального підприємства «Бугринський добробут»,зокрема, заводу з виробництва паливних пелет та брикетів. Делегація мала змогу ознайомитися з ТОВ «Країна смаку» , а також відвідали КЗ «Посягвіська ЗОШ І-ІІІ ст.» та побували в дитячому садочку «Яблучко».






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024