стрічка

Гощанські рятувальники здійснили протипожежну перевірку у селі Федорівка

09 Жовтня 2018, 14:13
Гощанські рятувальники здійснили протипожежну перевірку у селі Федорівка 874
Гощанські рятувальники здійснили протипожежну перевірку у селі Федорівка

Рятувальники провели відпрацювання житлового сектору Федорівської сільської ради, поспілкувалися з місцевими жителями та перевірили стан протипожежного водопостачання.

У понеділок, 8 жовтня рятувальники Гощанщини здійснили відпрацювання житлового сектору Федорівської сільської ради. Особливу увагу вогнеборці приділили соціально незахищеним верствам населення – літнім людям та багатодітним родинам. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

Селянам нагадали прості правила, які убезпечать від ймовірного лиха, та розповіли, як діяти у разі пожежі й виявлення вибухонебезпечних знахідок. А для того, щоб громадяни краще усвідомили важливість виконання правил пожежної безпеки, рятувальники навели приклади пожеж, що трапились на території району з початку року, акцентуючи увагу на причинах їх виникнення та наслідках.

Також в населеному пункті було проведено перевірку зовнішнього протипожежного водопостачання біля Федорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. В ході перевірки голові сільської ради запропонували провести роботу, щодо влаштування пірсу для забору води пожежним автомобілем на випадок виникнення пожежі.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024