стрічка

Посадовці райдержадміністрації відвідали Бабинську ОТГ

05 Жовтня 2018, 20:30
Депутати райдержадміністрації відвідали Бабинську ОТГ 1596
Депутати райдержадміністрації відвідали Бабинську ОТГ

Посадовці гощанської райдержадміністрації проінспектували школи у Бабинській ОТГ.

У четвер, 4 жовтня голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук спільно з начальником відділу діловодства, організаційно-інформаційного забезпечення та звернень громадян апарату РДА Ларисою Єремеєвою здійснили робочу поїздку до Бабинської об’єднаної територіальної громади. Про це повідомляє Гощанська районна державна адміністрація.

У ході робочої поїздки очільник району обговорив із Бабинським сільським головою Олегом Гречичем стан та перспективи соціально-економічного розвитку підвідомчих територій, пріоритетні завдання на поточний рік.

На території Бабинської сільської ради зареєстровано 3633 громадяни, які проживають в чотирьох селах Бабин, Підліски, Рясники та Дмитрівка.



Під час робочої поїздки голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук у супроводі провідного спеціаліста з освіти Бабинської сільської ради Галини Мошковської відвідав усі загальноосвітні заклади на території сільської ради, зокрема, Бабинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів (372 учні), Рясницький навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» (77 учнів), Дмитрівську (13 учнів) та Підлісецьку (5 учнів) філії Бабинської школи.

Під час ознайомлення з освітніми закладами голова райдержадміністрації першочергово звертав увагу на оформлення класів для першачків відповідно до вимог Нової української школи, облаштування комфортного та зручного середовища для перебування учнів, а також готовність освітніх закладів до опалювального періоду.





1











 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024