стрічка

Гощанці зможуть використовувати сесійну залу для заходів

03 Жовтня 2018, 15:30
Гощанці зможуть використовувати сесійну залу для заходів 861
Гощанці зможуть використовувати сесійну залу для заходів

У Гощі сесійну залу селищної ради відкриють для використання громадян.

Сесії проходять раз у півтора-два місяці, а більше це приміщення не використовують. Тому щоб зала не пустувала, у селищі для неї придумали нове використання.

Щоб приміщення було не лише для депутатів, у Гощі вирішили вдихнути у нього нове життя, про це пише «Радіо Трек».

«Ми його перепрофілюємо і там буде простір для взаємодії і розвитку бізнесу місцевого. Бо сьогодні бізнес, як не прикро це говорити, в селищах стоїть на місці. Буде цей простір – буде можливість для бізнесменів зустрічатися. Є зроблені програми навчальні, де вони будуть отримувати знання»,- говорить селищний голова Микола Панчук.

Так само, за словами селищного голови Гощі, до приміщення матимуть вільний доступ молодіжні громадські організації. Вони тут будуть спілкуватися, розвиватися і вчитися у перспективі керувати громадою.

Платформу розвитку підприємництва «Open Hub» у сесійній залі Гощанська селищна рада створить за 150 тисяч гривень з обласного бюджету, адже у червні цього року виграла конкурс Рівненської облдержадміністрації. Ще 50 тисяч для реалізації проекту докладе своїх. За ці кошти сесійну залу відремонтують, куплять у неї меблі, оргтехніку, проведуть заходи для бізнесменів.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024