стрічка

У Бугринському дитсадку відбулася виставка «Осінь щедра дарами»

28 Вересня 2018, 16:00
У Бугринському дитсадку відбулася виставка  «Осінь щедра дарами» 7712
У Бугринському дитсадку відбулася виставка «Осінь щедра дарами»

У Бугрині свято Осені, батьки з дітлахами створили виставку дарів природи та прикрасили ними дитсадок.

На виставці представлення роботи з різних овочі та фруктів, від гарбузів до капусти. Також вироби з листків шишок та осінніх квітів.

«Осінь, щедра дарами, завітала у Бугринський дитсадок.

Краса природи завжди дивує, захоплює та ще будить дивні почуття смутку, тривоги, захвату і радості одночасно. А ще щось таке, чого не можна виразити словами. Осінь! Осінь іде по землі і не знає, напевно, що вона робить з людьми, які почуття викликає у їхніх серцях...», пише у соцмережі Facebook Бугринська ОТГ.


 

«І ось до нашого дошкільного закладу завітала чарівна осінь, яка розфарбувала наше фойє в різнобарв’я осінніх фарб.. Коридор прикрасили чудові композиції із квітів, овочів, природного матеріалу. Невичерпна фантазія та працьовиті руки батьків та вихованців забезпечили незабутній святковий настрій надовго. Кожна вікова група взяла участь у виставці «Осінь щедра дарами», яка відбулася 24 вересня. Створюючи маленькі шедеври, вони проявляли свою фантазію, вміння, а головне вчилися працювати разом. Композиції всі були дуже гарними та оригінальними. Учасники виставки проявили багато фантазії та творчої майстерності».













 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024