стрічка

У Гощі з днем дошкілля привітали вихователів дитсадка «Малятко»

27 Вересня 2018, 19:00
У Гощі з днем дошкілля привітали вихователів дитсадка «Малятко» 2501
У Гощі з днем дошкілля привітали вихователів дитсадка «Малятко»

Із нагоди Всеукраїнського дня дошкілля в Гощанський дитсадок «Малятко» завітав заступник Гощанського селищного голови Юрій Сульжук. Він подякував колективу за хорошу, злагоджену роботу.

Дошкільна ланка дуже важлива. Вона допомагає соціалізувати дитину, розвиває у неї уміння, знання й навички із якими малюки йдуть до школи. Відповідальність велика. І я радий, що колектив Гощанського дитсадка справляється із цим дуже добре.

Ми намагаємося, щоб умови праці вихователя були гідними, аби дітям було затишно та комфортно у садку. Приємно, що ви та батьки вихованців закладу, у цьому допомагаєте. Дякую усім, хто щоденною працею творить імідж закладу, відтак – формує імідж нашої громади. Про це пише Гощанська селищна рада.

Із нагоди Всеукраїнського дня дошкілля Юрій Сульжук нагородив грамотами працівників Гощанського дитсадка-ясла «Малятко»: виховательку Світлану Федорчук, помічниць вихователів Галину Власюк й Ольгу Король, слюсаря-електрика Віктора Бабича.

Колектив дитсадка
Колектив дитсадка

Зазначимо, що у Гощанському дитсадку-ясла «Малятко» функціонує 8 груп. Тут виховують 217 малюків із Гощі та району. У садку 47 працівників, поміж ними – 25  педагогів. Серед них фахівці із багатолітнім досвідом роботи, а є молоді педагоги, які нещодавно закінчили вищі навчальні заклади та впроваджують нові методики у навчально-виховний процес.

У садочку працює логопед, на базі двох груп із дітьми вивчають англійську мову. При садку діє театр. Маленькі дошкільнята разом із вихователями щомісяця влаштовують театральні вистави.

Цьогоріч Гощанський дитсадок посів перше місце на районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Фізичне виховання-2018 рік». Незабаром у дитсадку планують організувати заняття із хореографії.

1

1

1

1

1

1

2


1


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024