стрічка

Представники Гощанської селищної ради розкажуть куди витратять 463 тисячі гривень

27 Вересня 2018, 11:40
Представники Гощанської селищної ради розкажуть куди витратять 463 тисячі гривень 1137
Представники Гощанської селищної ради розкажуть куди витратять 463 тисячі гривень

Відбудеться  прес-конференція на якій розкажуть про реалізацію проекту Гощанської селищної ради, на який виділить 463 тисячі гривень Український культурний фонд.

У п’ятницю, 28 вересня, об 11 годині відбудеться прес-конференція про суть проекту Гощанської селищної ради «Використання культурного потенціалу Гощанської громади шляхом впровадження сучасних інформаційних технологій задля економічного розвитку Гощі», який підтримав Український культурний фонд.

Захід відбудеться в приміщенні інформаційно-освітнього простору «ІNFOHUB» (м. Рівне, вул. Словацького, 3,а). Про це повідомляє «Рівне Медіа».

Під час прес-конференції йтиметься про те, як Гощанська селищна рада реалізовуватиме проект та куди спрямує 463 тисячі гривень, які отримає від Українського культурного фонду.

Участь в прес-конференції візьмуть:

  • автор проекту, керівник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Євгеній Сульжук розповість про особливості проекту, терміни його реалізації й співпрацю із Українським культурним фондом;
  • Гощанський селищний голова Микола Панчук говоритиме про роль проектного менеджменту для розвитку малих територій та досвід органу місцевого самоврядування у залученні грантових коштів.

Контактна особа: прес-секретар Гощанської селищної ради Наталія Калька. Тел. 097-32-84-064.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024