стрічка

Посеред дня у селі Бочаниця вкрали 2 кілометри електрокабелю

19 Вересня 2018, 13:16
Посеред дня у селі Бочаниця вкрали 2 кілометри електрокабелю 2190
Посеред дня у селі Бочаниця вкрали 2 кілометри електрокабелю

Жителі села Бочаниця залишилися без електропостачання через крадіжку двох кілометрів електрокабелю.

Злочинці зрізали електропровід на лінії 10 кВ від ПС «Бочаниця» з 34 прогонів (відстань між опорами). Викрадені електропроводи - це 1,2 т алюмінію, крадіїв навіть не зупинила  небезпека смертельного ураження так як лінія була під напругою! Своїми незаконними діями невідомі позбавили мешканців Бочаниці резервного живлення. Про це повідомляє ПрАТ Рiвнеобленерго.

Аналізуючи точність та обсяг робіт, можна зробити висновок, що крадіжку вчини вдень. Обстеження місця злочину свідчить про те, що крадії піднімалися на кожну опору і зрізали провід.

Вказана повітряна лінія знаходиться у полі за 300-400 м від села Бочаниця. Тут щодня працюють селяни, та, на жаль, як і у більшості випадків, коли скоюється крадіжка чи пошкодження електрообладнання, серед місцевого населення свідки не знаходяться.

«Рівнеобленерго» закликає місцеве населення не приховувати інформацію про злочинців і повідомляти її поліції, яка розпочала кримінальне провадження у цій справі. Адже подібні зухвалі вчинки – це не лише збитки для енергопостачальної компанії, це ще й загроза надійному та безперебійному електропостачанню, а також - життю і здоров’ю людей.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024