стрічка

У Гощі розповіли як були активним громадянином

15 Вересня 2018, 12:10
У Гощі розповіли як були активним громадянином 752
У Гощі розповіли як були активним громадянином

Мешканці Гощі відвідали тренінг де навчали бути активним громадянином, як кожен з них може поліпшити життя в громаді та започаткувати власний проект.

Представники Громадсько-інформаційний простір «InfoHub» (м. Рівне) провели у Гощі тренінг «Суспільна активність – запорука розвитку громади». Захід проводився у рамках програми «Активні громадяни». Це програма Британської ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу та соціального розвитку. Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

Участь у заході взяли учні 8-9-10 класів Гощанської районної гімназії та Гощанської ЗОШ І-ІІІ ст, працівники Гощанської районної бібліотеки, Гощанського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Гощанської селищної ради, Гощанської РДА.

Під час тренінгу говорили про ідентичність та культуру, методи діалогу, усвідомлення власної відповідальності перед своєю спільнотою. Молодь висловлювала ідеї щодо того, як поліпшити життя в громаді та які проекти найперше варто реалізовувати. А спікери розповідали про проекти соціальної дії, які можна втілити в громаді.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024