стрічка

На відцифрування культурних об’єктів Гощі виділять 463 тисячі гривень

14 Вересня 2018, 18:40
На відцифрування культурних об’єктів Гощі виділять 463 тисячі гривень 863
На відцифрування культурних об’єктів Гощі виділять 463 тисячі гривень

Український культурний фонд підтримав проект Гощі та виділить 463 тисячі гривень для створення інтернет-ресурсу та мобільного додатку.

Автором проекту є керівник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Євгеній Сульжук. Концепція проекту в тому, щоб використати культурний потенціал Гощанської громади, впровадивши сучасні інформаційні технології. На реалізацію проекту УКФ виділить понад 463 тисячі гривень. Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

В рамках проекту здійснять відцифрування культурних об’єктів та цінностей Гощі, розроблять веб-ресурс (веб-сайт та мобільні додатки), які висвітлюватимуть культурні ресурси нашої громади. Також проведуть промо-кампанію проекту. Для цього організовуватимуть театралізовані квести, поширюватимуть друковані матеріали, відеоролики в мережі інтернет та сувенірну продукцію. Важливо, що створять зручну інфраструктуру для туристів, які приїздитимуть в Гощу.

«Український культурний фонд підтримує розвиткові проекти, – розповідає керівник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Євгеній Сульжук. – Це свідчить, що ми правильно розуміємо сучасні тенденції розвитку громади. Їхня суть в тому, аби у будь-якій сфері життя населеного пункту використовувати інформаційні технології.  Не важливо про що йдеться: культуру, освіту, медицину, туризм тощо. Якщо громади немає у віртуальній реальності, то її шанси на туристів та інвесторів зменшуються. Сучасні інформаційні ресурси – це інструменти, які відкриють Гощу світові».

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024