стрічка

Гощанському дитсадку подарували нову техніку

27 Серпня 2018, 17:30
945

Завдяки благодійній організації «Фонд Руф» у дитсадку «Малятко» відтепер є нова техніка та килимове покриття і це лише початок. 

Минулого тижня директор благодійної організації «Фонд Руф» Ігор Головчак привіз подарунки в Гощанський дитсадок  «Малятко».  Тепер тут буде ще одна пральна машина, електроплита, котел для варіння їжі та килимове покриття у спортивну залу. Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

Наша організація отримує благодійну допомогу з-за кордону, – розповідає Ігор Головчак. – Нею ми ділимося із установами та організаціями, які працюють в районі. Уже допомогли інфекційному, хірургічному та пологовому відділенням Гощанської ЦРЛ. Незабаром хочемо надати благодійну допомогу хірургічному відділенню лікарні.

Гощанський дитсадок «Малятко» від цієї організації отримав допомогу  вперше. Ігор Петрович запевняє, що це лише початок.

У дитсадок потрібні кухонні столи із металевим покриттям та м’які меблі в кабінет логопеда та психолога, – сказав Ігор Головчак. – Думаю, із цим ми теж допоможемо.

Довідка: Благодійна організація «Фонд Руф» працює у Пустомитах на Гощанщині. При організації діє Центр реабілітації  алко- та наркозалежних жінок.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024