стрічка

Діти з зони бойових дій відпочивають на Гощанщині

24 Серпня 2018, 19:00
1190

У рамках дружби Гощанського району з Білокуракинським та Новоайдарським районами вже другий рік поспіль діти з Луганщини відпочивають у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка».

Цьогоріч 42 дітлахів, які проживають біля самої лінії розмежування - у місті Щастя - приїхали відпочивати у мальовничу місцевість серед затишного листяно-хвойного лісу на Гощанщині, про це повідомляє Гощанська районна державна адміністрація.



 

23 серпня аби почути від дітей враження про відпочинок, в «Агатівку» завітали голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук, заступник голови райради Валентин Бедричук спільно з начальником відділу освіти, молоді та спорту РДА Олексієм Савоніком.
Керівники району поспілкувалося з дітьми, які ділилися з ними своїми емоціями від перебування в дитячому таборі.

Юрій Ковальчук привітав дітей з Днем Державного Прапора України та побажав відпочиваючим набратися сил і здоров’я, знайти нових друзів та отримати яскраві, незабутні враження від відпочинку.



 

Окрім цього гості подарували дітям сувеніри на згадку: буклети, блокноти та ручки з логотипом Гощанщини, солодощі та браслети з національною символікою, які виготовили учні Русивельського, Бочаницького та Красносільського навчально-виховних комплексів.



 

Як запевнили самі діти, навколишнє середовище та дружня атмосфера допомогли відпочити. Кожного дня в «Агатівці» проводилися різноманітні розвиваючі заходи, інтелектуальні та спортивні ігри, квести, в яких діти проявляли свої інтелектуальні, креативні та спортивні здібності.

Отже, враховуючи дитячі посмішки та подяки – відпочинок юних друзів з Луганщини вдався.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024