стрічка

Депутати у Гощі не ходять на сесії районної ради

17 Серпня 2018, 18:00
1378

У п'ятницю 17 серпня чергова 24 сесія Гощанської ради не відбулася через відсутність на ній депутатів.

Під час пленарного засідання планували розглянути 26 питань, які є вкрай важливі для нашого району. До розгляду прийняли ряд програм, внесення змін до вже наявних, зокрема щодо виділення коштів для ремонту призовної дільниці, покращення її матеріально – технічного стану, повідомляє Гощанська районна рада.

Звертаємо увагу на тому, що 9 питань стосувались затвердження нормативної грошової оцінки земельних ділянок. У зв’язку з тим, що ці питання не було розглянуто, до бюджетів 5 сільських рад не надійде жодної копійки від оренди цих земельних ділянок, яка могла бути використана на соціально – економічний розвиток села.

До Гощанського району прибув керівник Здолбунівської місцевої прокурати Григорій Нижник, щоб відзвітувати про роботу органів прокурати у першому півріччі 2018 року.

Здивувала позиція депутата районної ради Юрія Калюжного, який підійшов до столу реєстрації, однак відмовився зареєструватися. Зауваження сільських голів про те, що він відноситься із зневагою до роботи сільських голів не були взяті до уваги. Усвідомлюючи те, що саме його присутності не вистачає для того аби був кворум необхідний для прийняття рішень, Юрій Калюжний свідомо залишив приміщення райради.

Не зрозумілим є для чого пан Калюжний вніс на розгляд сесії районної ради питання Про звернення депутатів Гощанської районної ради до депутатів Верховної Ради України щодо подолання вето на Закон України №5495 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів", доводячи на засіданні постійної комісії його принципову важливість, втім на пленарне засідання не прийшов.

Таку позицію депутата, очевидно, слід обговорити виборцям і обласному партійному керівництву. 

Ігнорування очевидними фактами, майбуть, стало звичним для пана Юрія Калюжного, який не помічає важливих проблем, що повинна вирішувати районна рада, частинкою якої він є. 

Сподіваємось на те,що депутати зберуться для участі у наступному пленарному засіданні і важливі питання для життя громади району будуть вирішені.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024