стрічка

У селі Горбаків побудують каналізаційну насосну станцію

15 Серпня 2018, 17:00
Фото ілюстративне 1304
Фото ілюстративне

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 4 липня 2018 року, виділять кошти на будівництво самопливного колектора та каналізаційної насосної станції.

Майже 4 млн Кабмін виділив на будівництво самопливного колектора в селі Горбаків Гощанського району, повідомляє народний депутат України Юрій Вознюк на своїй сторінці в мережі Facebook.

Будівництво самопливного колектора відбудеться по вулиці Шкільна та вулиці І.Франка, а також каналізаційної насосної станції й напірного колектора через річку Горинь села Горбаків Гощанського району.

«Продовж останніх місяців разом із Міністерством екології та Горбаківською сільською радою працювали над реалізацією цього важливого проекту. Наразі маємо позитивний результат», - пише Юрій Вознюк.

Будівництво самопливного колектора забезпечить надійне водовідведення центральної частини села та дозволить запобігти виникненню екологічного забруднення. Крім того, надалі проект дає змогу зробити каналізацію не лише по всьому Горбакову, але й в сусідньому селі Шкарів.



 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024