стрічка

Гощанський «АГАТ» та Варашський «Ізотоп» зіграли у нічию

25 Липня 2018, 12:30
1633

Відбувся перший турнір Чемпіонату області з футболу 2018, де зустрілися гощанська команда ФК «АГАТ» та команда з Вараша «Ізотоп».

Перше коло Чемпіонату області 2018 року гощанський ФК “АГАТ” завершував виїзним матчем у Вараші. Для суперників у нинішньому сезоні цей поєдинок став другим – адже у чвертьфіналі Кубку Рівненщини гощанці вже зустрічалися з атомниками й в драматичній грі поступилися “Ізотопу” у серії післяматчевих пенальті (основний та додатковий час завершився внічию 2:2), пише на сайті ФК «АГАТ» ГОЩА.


 

Що стосується перебігу подій у звітному матчі, то перед початком поєдинку диктор стадіону закликав всіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих під час аварії маршрутки на трасі Рівне – Київ.

Відкрити рахунок у зустрічі повинні були саме Агатівці – один з нечисленних контрвипадів гостей завершився подачею у карний майданчик Максима Новосада й ударом голови Олександра Макарчука. На жаль, у цьому епізоді шкіряна куля поцілила у поперечину і відлетіла у поле.




Відповідь «Ізотопа» не забарилася – черговий розіграш кутового поруч з воротами Олексія Дем’янця завершився їх взяттям. М’яч після удару «атомника» зрикошетив і по високій дузі влетів під поперечину – 1:0.

Подвоїти свою перевагу «Ізотоп» зумів вже за якихось п’ять хвилин, при чому господарі скористалися тим, що гості захопилися атакою.



Контрвипад команди з Вараша закінчився проходом їх гравця лівим флангом і ударом упритул по воротах ФК «АГАТ». Перший постріл Олексій Дем’янець зумів парирувати, а от проти добивання кіпер гощанців виявився безсилим – 2:0.


Майже відразу після цього обрізка господарів позаду ледве не коштувала їм гола. Володимир Хомончак перехопив поперечну передачу та, не роздумуючи, пробив з-за лінії карного майданчика. Голкіпер «Ізотопу» навіть і не пробував зреагувати на цей удар, проте м’яч удруге в цій зустрічі «поцілував» поперечку воріт господарів та відлетів геть.


У другій половині зустрічі особливих змін у характері гри не відбулося. Господарів цілком задовільняв результат першого тайму і вони не збиралися форсувати перебіг подій на полі. Гості, у свою чергу, хотіли змінити рахунок, але ніяк не могли підкріпити своє бажання відповідними результативними діями.

Черговий м’яч, який і став останнім у цій зустрічі, глядачам довелося чекати аж до компенсованого часу. На першій доданій хвилині Максим Новосад завершив затяжну атаку «Агатівці» потужним ударом у ближній кут воріт, які вже захищав резервний голкіпер «Ізотоп-РАЕС» – 2:1.

Після пропущеного голу господарі, здавалося, прокинулися і ледве не провели свій третій гол – цього разу штанга підстрахувала кіпера ФК «АГАТ». А незабаром головний арбітр матчу взагалі дав фінальний свисток.






 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024