стрічка

На Рівненщині запрацював другий сайт мережі Район.in.ua

23 Липня 2018, 16:16
6326

Холдинг Cid Media Group розпочинає розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ у Рівненській області.

Мережа сайтів Район.in.ua відкрила видання про життя Гощанського району - Район.Гоща.

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а й на офіційних сторінках видання у Facebook і Google+. Також варто підписатися на емейл-розсилку та пуш-повідомлення від Район.Гоща, щоб не пропускати важливих новин.

«Район.Гоща – другий сайт мережі rayon.in.ua у Рівненські області. Після того, як сайт Район.Острог показав гарні результати, ми вирішили розвивати мережу наших сайтів і у Рівненській області. Наразі ми маємо 20 сайтів. Плануємо розширювати мережу і надалі», – розповідає шеф-редактор CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією, телефонуйте за номером +30968335069 або пишіть на електронну скриньку [email protected].

Редакторкою новоствореного видання працюватиме Анастасія Кулініч.

Довідково:  у мережі Район.in.ua працює 19 видань: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-Каширський,  Район.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.ТурійськРайон.Острог (Рівненська область) Район.Гоща.

У 2018 році у мережі Район.in.ua  запрацював діловий проект Бізнес.Район, який покликаний урізноманітнити тематику насамперед для нашої лояльної аудиторії, а також її розширити.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39