стрічка

Гощанське підприємство отримало нагороду за сумлінну роботу

23 Липня 2018, 12:00
1612

ТОВ «ГОЩА-МІЛК» отримала нагороду Обласного туру лауреатів Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2017».

Працювати «по-чорному», щоб платити «по-білому». Таким принципом керуються підприємці Рівненщини. Вони старанно та чесно ведуть свій бізнес. А відтак справно сплачують податки до державного та місцевих бюджетів, повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація.



За результатами тогорічної діяльності визначили 32 кращих підприємства. Їх сьогодні відзначили та нагородили під час обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2017». Захід щорічно проводиться «Асоціацією платників податків України».


«З початку року бюджети – обласний, районні, міські та об’єднаних громад – зросли на 24 % у порівнянні з тогорічним аналогічним періодом. Це означає, що бізнесмени краще та ефективніше сплачують податки. Завдяки наповненню місцевих скарбниць владі вдається ефективно проводити реформи у різних сферах, аби підвищити якість послуг для людей не лише у місті, а й у селах. Всеукраїнський рейтинг дозволяє виявити та презентувати успішних підприємців», повідомляє заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко


Найсумлінніших платників визначали у галузях промисловості, сільського господарства та будівництва. Також найкращих вибрали у сфері права, консалтингу, наукової та технічної діяльності, торгівлі, надання послуг. Загалом на участь в конкурсі надійшло понад 80 заявок.


 

Одним із переможців у номінації «Сумлінний платник податків у аграрній галузі – платник єдиного податку 4 групи» було Гощанське підіприємство «ГОЩА-МІЛК».

В «Асоціації платників податків України» кажуть, що цього року рейтинг мав певні особливості. Адже були додані кілька нових номінацій. Зокрема, відзначили підприємства, які створюють робочі місця та мають високий рівень сплати податків у розрахунку на одного працівника, а також тих, хто найбільше сплачує всіх видів зборів.

Окрім того, цього року серед нагороджених – багато агропідприємств. Це свідчить, що АПК області працює, при чому успішно.

З-поміж усіх шість переможців змагатимуться на Всеукраїнському рівні.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024