стрічка

За допомогою майстер-класів у «Агатівці» провели профорієнтацію

18 Липня 2018, 19:00
1759

У санаторії «Агатівка» працівники Гощанського центру зайнятості провели профорієнтаційну акцію.

Одним з напрямків діяльності служби зайнятості є професійна орієнтація молоді, школярів, зокрема, повідомляє Гощанська філія Рівненського ОЦЗ.

З цією метою Гощанською районною філією Рівненського обласного центру зайнятості спільно з Рівненським центром професійно-технічної освіти ДСЗ була проведена виїзна профорієнтаційна акція з використанням мобільних засобів професійної орієнтації для учнівської молоді, яка відпочиває у Дитячому закладі оздоровлення і відпочинку санаторного типу «Агатівка». 

Фахівці служби зайнятості Ірина Столярчук, Андрій Симончук та Петро Зубкевич спілкувались з відпочивальниками, надавали консультації з питань професійного самовизначення, звертали увагу на велику потребу роботодавців у спеціалістах робітничих професій.

В акції брали участь майстри виробничого навчання Гощанського відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Ірина Ткачук та Валентина Голуб, які продемонстрували майстер-класи з виготовлення прикрас з тканини та виробів з лози. Діти охоче вправлялися в техніці плетіння з лози та виготовлення прикрас з тканини. Вони були задоволені процесом виготовлення виробів, а дехто – і готовим результатом. 


Відпочивальники також із задоволенням розглядали представлені виставки робіт слухачів курсів «коваль ручного кування» і лозоплетіння та фотографувались з виробами.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024