стрічка

Дитина не товар: як у Гощі протидіють торгівлі людьми

17 Липня 2018, 12:00
891

У Гощі проводять інформаційну кампанію присвячену Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми.

У Гощанському районному центрі зайнятості 13 липня відбулося позачергове засідання координаційної ради з питань сім'ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми, повідомляє центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

Захід мав адвокаційний характер і пройшов у форматі робочої зустрічі міжвідомчої групи Гощанського району.

Ініціаторами зустрічі стали Лариса Гунько – голова ГО «Центру підтримки громадських ініціатив «Чайка» та юристка цієї організації Тетяна Мельник за сприяння заступника начальника управління соціального захисту населення Гощанської РДА – Олега Жовніра.

В робочому порядку на зустрічі обговорили ряд важливих питань, таких як:

- посилення координації у процесах виявлення, ідентифікації та покращення доступу до надання державної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми,

- виділення фінансування заходів з протидії торгівлі людьми з коштів місцевого бюджету та бюджетів ОТГ Гощанського району.

Під час обговорення вирішили:

- провести додаткові інформаційні заходи з запобігання торгівлі людьми в сільській місцевості для забезпечення права населення на доступ до актуальної інформації «ЛюдськаБезпека»;

- план заходів до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми (30 липня 2018 року) доповнити з урахуванням концепції Всеукраїнської інформаційної кампанії, рекомендованої Міністерством соціальної політики та використанням актуальних слоганів «ДитинаНетовар» та «ПротиДійТоргівліЛюдьми».

Учасниками заходу прийнято рішення об’єднати зусилля та ресурси для ефективного проведення інформаційної кампанії, присвяченої Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми.

Захід проводився в рамках проекту «Здійснення громадського контролю за виконанням політики протидії торгівлі людьми у Рівненській області» за сприяння громадської організації ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка»



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024