стрічка

У Гощі відремонтували дороги та тротуари

12 Липня 2018, 18:50
1532

У Гощі відремонтували дороги та тротуари, також планують відновити роботу щодо реконструкції проїжджої частини вул. Незалежності.

Нещодавно коштом Гощанської селищної ради провели поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Застав’я. Його вартість становить 195 тисяч гривень, про це повідомляє Гощанська селищна рада

Підрядною організацією, яка здійснювала роботи виступило Красносільське МПП «МВА».

Також за кошти селищної ради, а це 190 тис. грн, виклали бруківкою найбільш пошкоджену ділянку тротуару на вул. Соборна. Роботи виконували працівники ПП Бобровського.

Уже цього літа коштом державного бюджету й при співфінансуванні селищної ради ремонтуватимуть дорогу на вулиці Оселя. Відповідне розпорядження 14 червня підписав голова ОДА Олексій Муляренко. Вартість робіт становить майже 1 млн. 500 тис. грн. 893 тис. грн – кошти державного бюджету. Співфінансування селищної ради – 600 тис. грн.

Реконструкції проїжджої частини чекає вул. Незалежності (ділянка від в’їзду в Гощу з боку автовокзалу до Ощадбанку). Минулого року тут розпочали роботи зі встановлення бордюр. З настанням осінньо-зимового періоду їх призупинили. Нині у зв’язку із підвищенням мінімальної заробітної плати та збільшенням вартості матеріалів проводять корекцію проектно-кошторисної документації. Реконструкцію проїжджої частини вул. Незалежності відновлять, коли будуть висновки нової експертизи та відповідний дозвіл. Загальна вартість реконструкції – 1 млн. 494 тис. грн. З державного бюджету виділять 900 тис. грн. Розпорядником коштів виступатиме Департамент з питань будівництва та архітектури ОДА. Частину коштів на ремонт виділить і селищна рада.


 

Коментарі
02 Вересня 2018, 01:36
Дорогу на задвірках в поле відремонтували, а густонаселена вулиця в центрі Гощі ву. Костомарова приречена на ями, вибоїни та калюжі,,, експертизи на цю вулицю не сила зробити нікому,,, ось вже три роки... відмовка така, а ще каналізація, не можна ніяк второпати, як каналізація, яка глибиною понад десять метрів заважає вчинити ремонт злощасної вулиці?Скоро вибори, знову різні зайди будуть обіцяти виложити цю вулицю золотом, аби тільки їх просунули до владного коритця вдячні еЛохторатовці, так і живемо обіцянками від виборів до виборів, а віз ,,,де,? правильно, вже зотлів на тому ж місці як і понад двадцять років тому
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024