стрічка

У Садовому попрощалися із воїном Андрієм Солощуком

06 Лютого 2024, 17:46
Андрій Солощук 364
Андрій Солощук

В останню дорогу у селі Садове провели військовослужбовця Андрія Солощука, який загинув у війні з російськими окупантами.

Прощання відбулося 6 лютого, повідомляють у Гощанській громаді.

Народився Андрій Солощук 19 жовтня 1986 року. Закінчив 11 класів місцевої школи. Відтак уступив на заочну форму навчання в Національний університету водного господарства та природокористування (НУВГП) у Рівному, де здобув спеціальність «Землевпорядник». Здобувши професію, повернувся в рідне село.

Андрій любив техніку, придбав мотоблок, який власноруч удосконалював. Разом із батьком перебудували власними руками будинок, а неподалік нього заклав 10 років тому молодий садок з плодовими деревами й кущами.
До війська чоловіка призвали у липні 2023 року. Спершу служив у Гощанській роті охорони, згодом відправився на передову.
«Він дуже любив наше село Садове. Любив працювати на землі, доглядати за своїм садом. Він вболівав за всіх нас і ми завжди відчували його турботу. Він допомагав чим міг, знав відповіді на всі питання, умів знайти вихід із будь-якої ситуації… І ніколи не скаржився. Брат вірив у нашу перемогу і казав, що буде воювати до останнього подиху за свою землю і свою родину. Власної сім’ї він створити не встиг», -–каже молодша сестра Андрія Надія.
Андрій Солощук загинув 1 лютого 2024 року у віці 37 років під час виконання бойового завдання на території Луганської області. Мінно-вибухова травма виявилася несумісна з життям. 

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024