стрічка

В Гощанській громаді відзначили переможців конкурсу «Життя поруч із книгою»

01 Грудня 2023, 16:10
Фото ілюстративне 268
Фото ілюстративне
У Гощанській центральній бібліотеці відзначили переможців читацького конкурсу імені колишньої керуючої мережею бібліотек громади Наталії Січкарук «Життя поруч із книгою». 
 
Про це йдеться на сторінці Гощанської СР у фейсбуці. 
 
Зазначають, що у серпні читацьку нагороду отримала юна шанувальниця художньої літератури, учениця 4-го класу Красносільської гімназії, активна відвідувачка публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Красносілля Надія Кухарук.
 
У вересні перемогу в конкурсі здобула користувачка публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Липки, учениця шостого класу Андрусіївської гімназії Ганна Муляр.
 
А вже у жовтні за любов до книги, читання відзначено користувача публічно–шкільної бібліотеки–філіалу села Симонів Марка Махобея.

У подарунок за любов до книжок і читання переможці конкурсу отримали дипломи, іменні медалі, книги й солодощі.
 
«Читання – це одна з форм релаксації, яка допомагає боротися зі стресом і поганим настроєм. Книга здатна одночасно активізувати мислення, розслабити, відволікти від проблем. Занурюючись в незнайомі ситуації і знайомлячись з різними персонажами на сторінках книг, людина розширює рамки власних поглядів і починає краще розуміти інших», – йдеться у дописі. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024