стрічка

Очільник Гощанщини розповів, як готується Стратегія розвитку громади

01 Листопада 2023, 15:00
Під час обговорення 278
Під час обговорення
Голова Гощанської селищної ради Микола Панчук показв та розповів, як триває підготовка Стратегії розвитку громади на 2023-2027 роки.
 
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці та опублікував відповідні фото.
 
Посадовець зазначив, що працюючи над Стратегією автори орієнтуються на забезпечення якісних першочергових потреб мешканців громади, створення економічних та соціальних умов для всебічного розвитку, безбар'єрного простору.
 
«Складовою Стратегії розвитку залишається проєктний менеджмент. Актуальні для громади проєкти будуть сфокусовані на пропозиції грантодавців і дозволять залучити додаткове позабюджетне фінансування для розв’язання як поточних проблемних питань, так і перспективних розвиткових ідей», – зазначив Панчук. 
Він додав, що до розробки Стратегії може долучитися кожен охочий мешканець громади. 
 
«Ваша активність є дуже цінною. Пропонуйте свої ідеї, власне бачення шляхів розвитку громади, майбутнє якої залежить від участі кожного з нас», – написав голова громади. 
Пропозиції можна надсилати на електронну пошту [email protected], а ділитися думками – за номером 097-109-72-47. Наразі ж в напрацюванні ідей беруть участь представники різних сфер життєдіяльності громади: освітяни, медики, працівники соціальної сфери, галузі культури і безпосередньо фахівці відділу розвитку громади.
 
Чергове засідання робочої групи відбулося під вже традиційним модераторством експерта Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Тараса Микитина в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024