стрічка

У Гощанській громаді створили Центр культурних послуг

11 Жовтня 2023, 12:30
Під час відкриття 491
Під час відкриття
Завершилася процедура створення нового формування в структурі Гощанської селищної ради – Центру культурних послуг. 
 
Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав голова Гощанської селищної ради Микола Панчук
 
Він зазначив, що роботою Центру опікуватиметься Неля Ільчук, яка до того працювала директоркою КЗ «Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек». Заступницею директора Центру, яка безпосередньо відповідатиме за галузь культури, призначено Марію Мирончук, яка до того працювала вчителькою мистецтв Гощанського академічного ліцею. Кураторство бібліотечної мережі покладено на провідну методистку Гощанської центральної бібліотеки Ірину Олійник.
 
Очільник громади також пише, що Центр культурних послуг має стати ще й центром тяжіння для всіх мешканців Гощанської громади. В основі концепції маркетингу – об'єднання закладів культури і бібліотек громади в одну систему задля залученням максимальної кількості населення. Це складний, але важливий крок у розвитку культурного й соціального життя мешканців громади, популяризації культурних ініціатив безпосередньо в кожному селі. Наступний крок – забезпечення ефективної діяльність всіх фахівців Центру. А це – надання різного роду послуг у галузі культури, написання зорієнтованих на місцеве населення розвиткових програм, які міститимуть цікаві заходи, майстер-класи, виставки, концерти, літературні читання, тематичні дискусіїї.
 
«Сподіваюся, що новий Центр культурних послуг сприятиме розвитку та збагаченню культурного життя у нашій громаді, особистісному самовираженню, допоможе створити максимально сприятливе середовище для розвитку творчості та обміну ідеями. Адже розвиток культури та збереження національної спадщини, повага до законів і забезпечення добробуту мають стати головні пріоритети в житті громади», – зазначає Панчук. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024