стрічка

Казкар Валерій Мельничук для малят Гощанщини призентував нову книгу

09 Лютого 2023, 11:40
Казкар Валерій Мельничук для малят Гощанщини призентував нову книгу 468
Казкар Валерій Мельничук для малят Гощанщини призентував нову книгу

У Гощанській центральній бібліотеці відбулася презентація нової книги казок «Воронова школа» місцевого автора Валерій Мельничука.

На презентації побували малята  Гощанщини. Про це повідомляють на сторінці Гощанської селищної ради.

Розпочався захід переглядом казок «Про зайчика, який любить свій ліс» та «Про крихітне приспане диво». Відтак письменник-казкар Валерій Мельничук презентував дітям свої дві чарівних збірочки казок «Казки. Чарівне слово» та «Воронова школа».

Валерій Сергійович зізнався, що приводом і натхненням для написання чарівних оповідей для дітей стали його внуки, які не лише слухали його казки в дитинстві, а й надихали на нові ідеї і були першими рецензентами.

Кожна книжечка автора ілюстрована яскравими та привабливими малюнками. Їх герої живуть своїм життям, сперечаються, люблять, діляться тим, про що мріють і думають. Наприклад, слово «дякую» робить ведмежатко щасливим й оптимістичним, а милого зайчика – мама й рідний ліс.

Зі слів письменника-казкаря, наразі готується до друку ще одна його книжечка для дітей з міфологічною назвою «Берегиня».

З попередніми збірками казок охочі можуть ознайомитися в бібліотеках-філіалах сіл громади, які, до слова кажучи, подарував сам автор.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024