стрічка

Гощанський селищний голова підписав Меморандум про співробітництво з начальниками військових адміністрацій Луганщини

04 Лютого 2023, 13:00
Гощанський селищний голова підписав Меморандум про співпрацю 211
Гощанський селищний голова підписав Меморандум про співпрацю

 

Нещодавно Микола Панчук, голова селищної ради Гощі, від імені селищної ради підписав Меморандум про співробітництво з керівниками військових адміністрацій Луганщини.

Про це він зазначив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Усього в Меморандумі, окрім Гощанської, буде задіяно три громади. Зокрема, їхніми представниками є Олександр Дунець –  начальник Кремінецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, Валерій Вадиш – начальник Чмирівської сільської військової адміністрації Старобільського району Луганської області та Віктор Кобернюк – начальник Біловодської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області.

Метою Меморандуму є спільна координація дій з метою нагромадження ресурсів на визначений період для забезпечення першочергових потреб цивільного населення і військових. Також це співпраця в сфері захисту прав і свобод людини, задоволення суспільних, економічних, екологічних інтересів мешканців громад.

«Протидіяти ворогові, підтримувати військових, допомагати цивільному населенню і водночас працювати над відновленням економіки і відбудови України маємо спільно, налагодивши тісні контакти між громадами різних регіонів України і об’єднавши наші зусилля та можливості», - зазначає в дописі М. Панчук.

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024