стрічка

Гощанщина співпрацюватиме з трьома громадами з Лугащини

02 Лютого 2023, 16:18
Гощанщина співпрацюватиме з трьома громадами з Лугащини 491
Гощанщина співпрацюватиме з трьома громадами з Лугащини

Голова Гощанської селищної ради підписав Меморандум про співробітництво з трьома керівниками міських громад з Луганщини. В основі Меморандуму – спільна координація дій для забезпечення першочергових потреб цивільного населення і військових.

Про це йдеться на сторінці Миколи Панчука у фейсбуці.

Угоду підписали з начальником Кремінської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Олександром Дунцем, начальником Чмирівської сільської військової адміністрації Старобільського району Луганської області Валерієм Вадишем і начальником Біловодської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області Віктором Кобернюком.

Також це співпраця в сфері захисту прав і свобод людини, задоволення суспільних, економічних, екологічних інтересів мешканців громад.

Пріоритетними напрямками цьогоріч є:

- пошук шляхів та можливостей для забезпечення гуманітарних потреб військовослужбовців, які захищають цілісність і суверенітет України, та людей, які постраждали в результаті бойових дій агресора;

- підвищення конкурентоспроможності територій і місцевих підприємств;

- створення регіональної мережі розвитку, кластерів;

- підтримка малого та середнього бізнесу;

- планування ефективного використання місцевих ресурсів.

Одним із пунктів Меморандуму між чотирма громадами є проведення спільних заходів, спрямованих на розвиток територіальних громад і спільна участь в міжнародних грантових проєктах.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024