стрічка

Жителька Чудниці відзначила 100-літній ювілей

31 Січня 2023, 09:59
Жителька Рівненщини відзначила 100-літній ювілей 252
Жителька Рівненщини відзначила 100-літній ювілей

Мешканка села Чудниця, що на Гощанщині,  Ганна Невірковець відзначила свій 100-літній ювілей. Зі щирими привітаннями, побажаннями міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки селищний голова Панчук Микола та голова ради районної організації ветеранів Людмила Музичук. Вони вручили ювілярці квіти та подарунки.

До привітань долучилась також керівниця Гощанська організація Товариства Червоного Хреста України Катерина Кирилюк, передавши подарунки.

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради в фейсбуці.

Ганна Федорівна народилась в селі Бокшин Корецького району. У повоєнному 1946 році жінка зустріла свою другу половинку і вийшла заміж за мешканця Липок, Олексія. Проте залишитись жити в Липках молодій сім’ї не судилось – згорів їхній будинок. Відтак вони знайшли другий дім і оселились на хуторі Одбережки, поблизу Чудниці.

За плечима Ганни Федорівни великий життєвий досвід. І не завжди радісний. Жінка пережила голодомор, німецьку окупацію в роки Другої світової війни, а свій 100-літній ювілей, на жаль, зустрічає в охопленій війною Україні. Усе своє життя Ганна Невірковець трудилася в місцевому колгоспі. Разом із чоловіком Олексієм виховалм життя трьом дітям. А нині тішиться вже п’ятьма онуками та сімома правнуками.

Попри всі життєві негаразди та труднощі, усе життя Ганна Федорівна була доброю, щирою, працьовитою та людяною. 

«Недарма ж кажуть, що життя дається кожному, а милість бути довгожителем треба заслужити в Бога», – йдеться у дописі.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024