стрічка

19-річний юнак з Гощі створив власний бізнес у сфері бухгалтерських послуг

10 Січня 2023, 10:11
Дмитро Вахер 801
Дмитро Вахер

Ідея Олександра Вахера з Красносілля щодо відкриття власного бізнесу в рамках державної грантової програми «єРобота» надихнула і його 19-річного сина Дмитра

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради.

Наразі юнак навчається на 4-му курсі Вінницького фінансово-економічного університету на факультеті «Фінанси, банківська справа та страхування». Попри навчання, Дмитро має певний трудовий досвід, є тренером та куратором трьох регіонів щодо організації роботи колцентрів.

В основі бізнес-плану Вахера молодшого – відкриття аутсо́рсингової компанії, яка надаватиме послуги бухгалтерського та фінансового обліку, супроводу, тендерних процедур.
«Хорошого фахівця у сфері бухгалтерських послуг знайти непросто, - каже Дмитро. – Тому, здобуваючи освіту фінансиста, я вирішив створити фінансовий аутсорсинг і стати посередником між надавачами й замовниками послуг».
Свій бізнес-план Дмитро складав, консультуючись із відповідними фахівцями. Але коли подав його на перевірку, то з’ясувалося, що бізнес-план потребує доопрацювання. Допомогло навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ за напрямом «Створення бізнес-плану в рамках мікрогрантів на започаткування або розвиток власного бізнесу».

«Найважче було розрахувати майбутні прибутки, - щиро зізнається Дмитро. - В умовах війни складно чітко окреслити перспективи, вирахувати затрати. Усе може змінитися доволі швидко. Допомогли поради досвідчених фінансистів».

Молодий підприємець вже створив робочі місця для бухгалтера і спеціаліста з тендерних закупівель. На цьому не зупиняється і планує збільшувати штат.

«Суттєва перевага у створенні власної справи – відсутність конкурентів, - каже Дмитро. - Саме це дозволить створювати власну базу клієнтів. А виділені державою кошти спрямую на старт бізнесу – розробку маркетингової політики, оплату оренди приміщення, придбання обладнання, ліцензованих програм. Ми готові працювати з усіма суб’єктами господарської діяльності. Особливий формат роботи – із ветеранами ООС та учасниками бойових дій в російсько-українській війні, а також із тими, хто лише розпочинає справу і кому потрібна допомога».

Бізнес Дмитра Вахера так само як управлінська компанія його батька Олександра зареєстрований в Гощанській громаді. А це, знову ж таки, податкові надходження в місцевий бюджет, нові робочі місця і, звісно, якісні послуги.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024