стрічка

Шукаємо квартиру правильно

24 Грудня 2021, 10:20
Шукаємо квартиру правильно РЕКЛАМА 409
Шукаємо квартиру правильно

Ринок нерухомості переповнений різними пропозиціями. І в цій різноманітності дуже легко заплутатися. Велика кількість квартир — це добре, але їх ще потрібно вміти правильно вибирати. Адже якщо ви помилитеся з вибором, то ваші плани щодо житла будуть зруйновані, а самі ви з'їдете через тиждень, ризикуючи не повернути собі заставну суму. Тому ми розповімо вам, як правильно шукати та вибирати квартиру.

 

Де шукати оголошення

Перше, на що треба звернути увагу, — це ресурси з оголошеннями. Оптимальним варіантом є сервіс OLX. Якщо вас цікавить 1 кімнатна квартира Рівне оренда тут представлена багатьма варіантами. А система розширеного пошуку допоможе вам швидше знайти потрібну вам квартиру — ви можете вказати площу, допустиму ціну, наявність рієлторів та навіть потрібний вам поверх.

Локація

Зверніть увагу на інфраструктуру району, в якому збираєтеся знімати квартиру. Важливо, щоб ви могли швидко доїхати до вашого місця роботи або навчання. Перевагою буде наявність розважальних закладів (робота роботою, але відпочинок ніхто не скасовував). Також пам'ятайте, що інфраструктура у центрі міста більш розвинена, але й житло там коштує дорожче.

Комунальні послуги

Не забувайте, що орендна плата — це не єдині витрати, які на вас очікують. Окрім щомісячної плати, вам ще доведеться самостійно платити за комунальні послуги (якщо в договорі не передбачено інших умов, але це скоріше виняток з правила). Ознайомтеся з площею квартири, дізнайтеся про актуальні тарифи та запитайте у власників, скільки у середньому вам доведеться платити. Зробіть все для того, щоб перші ж квитанції не стали для вас неприємним сюрпризом.

Сусіди

 

Навіть якщо ви зняли ідеальну квартиру, ваше життя в ній може зіпсувати сусідська симфонія із галасу, постійного ремонту та гучної музики (а, можливо, й з усім одразу). Тому в ваших же інтересах дізнатися якомога більше інформації про ваших сусідів. Краще за все поспілкуватися з ними до оренди.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024