стрічка

Рівна гра рівних команд: «Грем’яче» і «Калина» зіграли товариський матч

18 Квітня 2021, 20:00
255

ФК «Грем’яче» зіграв товариський матч із ФК «Калина» (Бугрин). Суперники зустрічалися в міжсезоння 2020 року, і перед стартом регулярки 2021 року знову провели спаринг.

Матч відбувся у неділю, 18 квітня, в Острозі. Упродовж 90 хвилин команди демонстрували рівну гру, однак удача була на боці господарів.

Гравці «Калини» розпочали з центра поля. Футболісти «Грем’ячого» відразу прорвали центральну зону, захисники намагалися вивести м’яч на фланг, обрізалися й куля опинилася в Олега Груші, який минулого спарингу вистрелив покером. Груша розрізною передачею закинув на Вадима Гаврилюка, а той поклав м’яч точно під штангу – 1:0 на 1 хв. зустрічі.

Після швидкого голу бугринці намагалися реабілітуватися, проскочили до зони відповідальності Юрія Шуля, але не замкнули передачу. Натомість атака «світло-зелених» теж не пройшла, захисники врахували помилку й блокували перспективні моменти.

На 10 хв. «Калина» мала шанс зрівняти, запустивши вперед гравця під 24 номером. Удар форварда відбив Шуль, а момент добивання «погасив» Михайло Ковальчук, який збив із ніг футболіста, що опинився на добиванні. Неоднозначний момент, однак суддя вирішив, що ніхто не порушував.

Один із наступних ударів гостей пройшов повз стінку, а другий парирував Юрій Шуль. Попри те, що «Грем’яче» грало досить високо, а гості помітно тисли, рахунок залишився незмінним до кінця тайму.



 

На старті другої  45-хвилинки «Калина» запалила пожежу в чужому штрафному. Прорвавшись правим флангом, бугринець навішував у штрафний, де на очне рандеву міг вийти кіпер і форвард. Однак гравець «Калини» не зумів прийняти м’яч із льоту і Юрій Шуль погасив небезпечний момент.

На 60 хв. на бровці виникла штовханина, яку суддя був змушений угамовувати карткою. Поки жовтою.

А тим часом над полем рівним ключем пролетіли лелеки…

Спортивний азарт гнав обидві команди вперед, але сильнішого в протистоянні не було.

Деяке пожвавлення спричинили заміни, зроблені після 70 хв. гри, адже Василь Котик і Вадим Медведь, активно йдучи в атаку, більше розкривали фланги «Грем’ячого», тож кіпери відводили небезпеку то від тих, то від тих воріт.

Урешті, фінальний свисток зафіксував мінімальну перевагу господарів при абсолютно рівній грі.

Нагадаємо: ФК «Грем’яче» і «Калина» (Бугрин) гратимуть у І лізі Чемпіонату Рівненщини сезону 2021 року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024