стрічка

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон очолив літургію в Тучині. ФОТО

30 Листопада 2020, 15:28
677

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон з архіпастирським візитом відвідав Свято-Параскевську громаду села Тучин, де у місцевому храмі очолив Божественну літургію.

Урочиста служба відбулась у неділю, 29 листопада, у двадцять п’яту неділю після П’ятидесятниці – повідомляють у пресслужбі Рівненської єпархії Православної Церкви України

За богослужінням владиці співслужив благочинний Гощанського благочиння протоієрей Анатолій Мирончук, благочинний Рівненського міського благочиння протоієрей Леонід Поліщук, настоятель храму протоієрей Ігор Левішин та запрошене духовенство.

Під час Малого входу архієпископ Іларіон, з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, нагородив протоієрея Ігора Левішина правом носіння митри, а протоієрея Віталія Ткачука правом носіння палиці.

За літургією відбулась молитва про визволення від нашестя чужинців, а також всеукраїнська молитва про позбавлення від епідемії коронавірусу.

По завершенні богослужіння владика Іларіон звернувся до вірян із проповіддю та відзначив активних парафіян Архієрейськими благословенними грамотами. 

Завершилось архієрейське богослужіння уставним многоліттям.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024