стрічка

Перша сесія новообраної Гощаської селищної ради: як це було. ФОТО

30 Листопада 2020, 12:43
1426

На пленарне засідання І сесії Гощанської селищної ради VIII скликання з новообраних 26 депутатів та депутаток прибуло 25. 

Засідання відбулось у четвер, 26 листопада. Про це інформують у пресслужбі селищної ради. 

 В порядку денному розглянули п'ять питань. Зокрема, про початок повноважень гощанського селищного голови, депутатів селищної ради. Крім того, відбулась процедура голосування та обрання секретаря Гощанської селищної ради. Також обговорили умови оплати праці Гощанського селищного голови.

Перед початком роботи новообраних голову й депутатів благословили настоятель храму святого Василія Великого Олег Купців, пастор Церкви євангельських християн-баптистів Андрій Сульжук і пресвітер церкви «Ковчег Спасіння» християн віри Євангельської Петро Балабак.

У ході засідання, голова Гощанської селищної територіальної виборчої комісії Галина Чуб’юк зачитала прийняті Постанови та рішення СТВК про визнання та реєстрацію обраними головою та депутатами Гощанської селищної ради. Посвідчення новообраним голові Миколі Панчуку й депутатам Гощанської селищної ради вручив секретар СТВК Ярослав Дмиш.

Галина Чуб’юк подякувала кожному депутату та політичному діячу за хорошу виборчу кампанію та зазначила, що жодного зриву під час виборів не відбулося. А також побажала хорошої, плідної праці на розвиток Гощанської громади. Після чого слово надали Миколі Панчуку, який прийняв офіційну присягу селищного голови та приступив до головування.


Секретарем Гощанської селищної ради обрали одноголосно Дмитра Ткачука (шляхом таємного голосування).

В пленарному засіданні оголосили перерву та запланували на наступному тижні проведення пленарного засідання сесії Гощанської селищної ради. Також селищний голова звернувся до лідерів політичних партій щодо офіційної зустрічі для обговорення ряду важливих питань – затвердження депутатських комісій, голів комісій, подальша робота та співпраця в межах громади, організаційні питання діяльності депутатського корпусу.

Читайте також: Новообрані депутати Бугринської громади зібрались на першу сесію


















 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024