стрічка

Сухі силові трансформатори: в чому перевага та де придбати

27 Листопада 2020, 10:07
Фотоілюстрація 795
Фотоілюстрація

Однофазні сухі трансформатори – особливий тип обладнання для перетворення високої напруги в низьку, при цьому зберігаючи стандартне значення. Також такі пристрої застосовуються для поділу вимірювальних ланцюгів.

Придбати відповідну техніку краще тут https://220volt.com.ua/elektrika-i-svet/transformatory/transformatory-odnofaznye-sukhie-tipa-osm/upp-utos/, де є оптимальний вибір під індивідуальні завдання покупців. Допомогу в підборі забезпечить зручний каталог з установкою критеріїв вибору.

Номінальна напруга трансформатора такого типу визначається як напруга в режимі холостого ходу. А падіння напруги при внутрішніх втратах не буде враховуватися. Матеріал обмотки ніяк не впливатиме на нагрів, адже температурні характеристики і параметри враховуються, перед тим як застосовувати у виробництві відповідний матеріал.

Переваги сухих трансформаторів

Більшість майстрів використовують саме ці пристрої по ряду причин:

  1. Компактність. У подібних трансформаторів конструкція не передбачає бак під зберігання масла.
  2. Висока пожежна безпека. Відсутність горючих матеріалів, тобто масла, є непоганим засобом захиститися від пожежі і вибуху.
  3. Економічність. Маслогосподарство – ключова вимога для класичних масляних трансформаторів. Для роботи сухих пристроїв немає необхідності готувати спеціальні споруди.
  4. Простота монтажу. Розташування можливо як зовні, так і всередині будівель. Додатково немає необхідності монтувати конструкцію для зливу масла.
  5. Відсутність великих витрат. Постійна діагностика, сушка та дегазація масла виключені, що забезпечує істотне зниження витрат. Також спрощується ремонт, адже конструкція складається з основної ізоляції і обмоток.
  6. Проста конструкція. Вага корпусу суттєво нижче, ніж масляний бак для трансформатора. Кожух доповнений знімними стінками, що спрощує огляд і обслуговування при необхідності.

Надійність, довговічність і витримки при інтенсивних і великих теплових навантаженнях – це ще одні переваги таких трансформаторів.

Співпраця з магазином «220volt»

Однофазні трансформатори сухого типу в великому асортименті доступні в магазині «220volt», де є найкращі пропозиції від відомих виробників. Каталог дозволить зі зручністю вибрати оптимальне рішення під конкретні завдання і умови. Допомогу в питаннях вибору нададуть консультанти і працівники магазину, враховуючи додатково запити покупців.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024