стрічка

Відбулось позачергове пленарне засідання сесії Гощанської селищної ради

16 Листопада 2020, 17:30
857

Відбулось позачергове пленарне засідання 57 сесії Гощанської селищної ради VII скликання.

На засідання у понеділок, 16 листопада, з 22 новообраних депутатів на сесію прибуло 17. Про це повідомляють у пресслужбі Гощанської селищної ради. 

В порядку денному розглянуто 10 питань: 

1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.

2. Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гощанської селищної ради на 2020 рік.

3. Про створення фінансового управління Гощанської селищної ради, затвердження Положення про фінансове управління та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

4. Про створення відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Гощанської селищної ради, затвердження Положення про відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Гощанської селищної ради.

5. Про створення відділу земельних відносин, екології та благоустрою Гощанської селищної ради, затвердження Положення про відділ земельних відносин, екології та благоустрою Гощанської селищної ради.

6. Про створення громадських пасовищ на території Гощанської селищної ради.

7. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки на території Гощанської селищної ради на 2020 рік.

8. Розгляд клопотань підприємств, установ, організацій та звернень громадян (виділено матеріальну допомогу на поховання та в зв’язку із складними життєвими обставинами 4 мешканцям селища).

9. Розгляд клопотань підприємств, установ, організацій та звернень громадян по земельному питанню (прийнято 2 рішення).

10. В різному депутати вказали на ряд проблем у селищі, які потребують рішення: вивезення чорнозему із земельних ділянок Гощі; аварійний стан опор по вулиці Гагаріна; виділення земельних ділянок для меценатів та благодійників селища; розроблення Положення про утримання тварин; відсутність освітлення по вулиці Князів Острозьких; підсвітка пішохідних переходів; ускладнене пересування пішоходів по вулиці Шевченка.

Читайте також: Новообрані депутати Бугринської громади зібрались на першу сесію











 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024