стрічка

Оштрафували водія, через якого патрульним довелось влаштувати погоню на трасі Київ-Чоп

11 Листопада 2020, 19:04
1176

Суддя Гощанського районного суду розглянув справу, що надійшла від патрульних, про притягнення до адміністративної відповідальності водія за порушення правил дорожнього руху. 

Порушення зафіксували 26 серпня о 21:22 на автомобільній дорозі Київ-Чоп у Гощанському районі. Про це стало відомо з матеріалів справи у Єдиному реєстрі судових рішень. 

Чоловік, керуючи транспортним засобом Volkswagen Passat в порушення правил дорожнього руху, не виконав вимогу працівника поліції про зупинку транспортного засобу, завчасно подану за допомогою проблискових маячків синього та червоного. Його затримали шляхом переслідування на патрульному автомобілі Mitsubishi Outlander. 

Водій в судовому засіданні свою вину у вчиненні правопорушення не визнав, при цьому зазначив, що бачив, як працівники поліції рухались з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольору, проте не міг знати, що працівники поліції зупиняли саме його, оскільки на автомобільній дорозі М-06 було багато інших машин, крім того, перешкод в русі на транспортному засобі не створював.

Зазначив, що коли зрозумів, що працівники поліції здійснюють переслідування саме за ним, відразу зупинив свій транспортний засіб на узбіччі автомобільної дороги.

Вину у вчиненні інкримінованого йому адміністративного правопорушення підтвердили даними протоколу про адміністративне правопорушення та відеозаписом з нагрудної камери поліцейського.

У результаті суд визнав винним водія Mitsubishi Outlander у вчиненні правопорушення та присудив застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 153 гривні. Також чоловік заплатить судовий збір у сумі 420 гривень.

Читайте також: У Гощі судили водія, який на швидкості врізався у відбійник на трасі Київ-Чоп

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024